کد مطلب: 346928
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري خبر داد:
اجراي 500 عنوان برنامه در دهه کرامت
تاریخ انتشار : 1404/02/10 14:53:06
نمایش : 47
رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري گفت: در دهه کرامت بيش از ۵۰۰ برنامه شاخص در سراسر استان پيش‌بيني شده است.
به گزارش هفت چشمه به نقل از پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، حجت‌الاسلام والمسلمين سيد بصير موسوي ظهر امروز در نشست خبري خدام حرم امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) اظهار کرد: در دهه کرامت ايجاد فضاي اميد، توجه به عفاف و حجاب، برنامه‌ريزي جهت حضور حداکثري مردم در جشن‌ها و… در دستور کار قرار گرفته است.

وي تصريح کرد: در اين دهه بيش از ۵۰۰ برنامه شاخص در سراسر استان پيش‌بيني شده است، اين در حالي است که آموزش و پرورش استان هم بيش از ۲ هزار برنامه تدارک ديده که در سطح ۲ هزار مدرسه برگزار مي‌شود.

رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري افزود: اهتزار پرچم منقش به نام امام رضا (ع) در تپه نورالشهداي شهرکرد امروز با حضور نماينده ولي‌فقيه در استان و معاون سياسي، امنيتي استاندار در جوار شهداي گم‌نام انجام شد.

موسوي اضافه کرد: غبارروبي گلزار شهدا و ديدار با خانواده شهدا، پرچم‌گرداني و اهداي تبرکات حرم، ملاقات با زندانيان و ديدارهاي مردمي، حضور اعضاي ستاد دهه کرامت در مدارس دخترانه، برگزاري جشن محوري روز دختر به‌صورت خانوادگي با پرچم‌داري تبليغات اسلامي استان، برگزاري جشن‌هاي محله‌محور، برگزاري حلقه‌هاي کتاب‌خواني، اجراي پويش «خادم امام رئوف»، توليد و اجراي سرود، برگزاري جشن تکليف دختران، اجراي طرح سه‌شنبه‌هاي تکريم با محوريت تکريم دختران شهدا، برگزاري جشنواره فرهنگي «مناديان اميد» با موضوع فرزندآوري، برگزاري جشن در امام‌زاده‌ها و بقاع متبرکه، برگزاري پاتوق کتاب در مساجد و… از جمله برنامه‌هاي پيش‌بيني شده براي دهه کرامت مي‌باشند.

انتهاي خبر/1026ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg